top of page

Akra Granfondo Antalya'da 4 Madalya!


Antalya Kemer de düzenlenen Akra Granfondo Antalya'da Arda Tekirdağ, Buse Özlem, Ozan Özlem ve Pınar Kurtoğlu ile 4 Ayrı kategoride 4 madalya elde ettik.


30 Nisan Pazar günü Antalya Kemer de düzenlenen ve sezonun ilk granfondo yarışı olan Akra Granfondo Antalya'da Mutlu Erçevik, Ozan Özlem, Buse Özlem, Ahmet Eren, Eyüp Karagöbek, İsmail Demir, Onur Dağlıoğlu, Cenk Dağlıoğlu, Sinan Kartal, Furkan Uysal, Ayhan Oksak, Pınar Kurtoğlu, Melike Çakır ve Arda Tekirdağ tan oluşan 14 kişilik bir kadro ile yer aldık.


48 kilometrelik kısa parkurda mücadele eden sporcularımızdan Arda Tekirdağ Elit Erkekler kategorisinde 1. liğe ulaşırken, Elit kadınlar kategorisinde de Pınar Kurtoğlu tüm rakiplerini geride bırakarak podyumun ilk basamağında yer alan diğer sporcumuz oldu. Kısa parkurda mücadele eden sporcularımızdan Buse Özlem de kadınlar genel Klasmanında 2. sırayı elde etti.


Zorlu tırmanışların yer aldığı 98 kilometrelik uzun parkurda mücadele eden sporcularımızdan Mutlu Erçevik iki kez lastik patlatması nedeniyle yarış dışı kalırken, Ozan Özlem de parkuru 3 saat 16 dakika sürede tamamlayarak master kategoride 3. sırayı elde ederek podyumda yer alan diğer sporcumuz oldu. Eyüp Karagöbek, Ayhan Oksak, Onur Dağlıoğlu, İsmail Demir, Furkan Uysal Cenk Dağlıoğlu ve Melike Çakır da yarış içerisindeki takım çalışması ile podyum mücdalesine destek oldular.









66 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

©2022, ISS CYCLING TEAM 

bottom of page