top of page

Bir Dünya Serisi Galibiyeti daha!

UCI Granfondo World Series yarışlarından biri olan BTC City Maraton Franja 40. Edisyonu 13 Haziran 2021 tarihinde Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da gerçekleşti.



2019 daki zaferinin ardından Mutlu Erçevik 100 km. lik parkurda kategorisinde bir kez daha finiş çizgisini ilk sırada geçerek podyum da gurur dolu anlar yaşattı.


Erçevik 2019 yılında da aynı parkurda kategorisinde ilk sırayı alırken 1200 sporcunun finiş gördüğü yarışta Genel Klasmanda da üçüncü sırayı elde etmişti.


Mutlu Erçevik yarış ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi. "Önceki yıl takip grubunda sprint finişi kazanarak hem kategorimde hemde genel klasmanda podyuma çıkmıştım önde kaçırdığım yalnızca iki sporcu vardı. Bu yaşta genel klasmanda podyumda olmak gerçekten muhteşem bir duyguydu. 40. Edisyonun düzenlendiği bu yıl ise önde kaçışta olan 13 kişilik gruba dahil olamadım. Ancak takip grubu finişinde yine iyi bir pozisyonda çizgiyi ikinci sırada geçtim. Takip grubunda kendi kategorimde hiç bir sporcu yer almadığı için rahat bir birincilik oldu. Genel klasmanda da 15. sırayı elde ettim. Podyumda zirvede olmak her zamanki gibi keyifliydi.​"

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

©2022, ISS CYCLING TEAM 

bottom of page