top of page

Granfondo Çeşme'de takım ruhu zaferi!


Bu yıl 7ncisi düzenlenen ve takımımızın en büyük hedef yarışlarından biri olan Velotürk Granfondo Çeşme 2023' te takımımız harika bir performans sergiledi.


Mutlu Erçevik, Ozan Özlem, Ahmet Eren, Umur Kara, Onur Dağlıoğlu, Cenk Dağlıoğlu, Ayhan Oksak, Arda Tekirdağ, Yağız Öztürk ve Pınar Kurtoğlu'ndan oluşan 10 kişilik kadrosu ile sezonun en köklü Granfondo yarışlarından biri olan Velotürk Granfondo Çeşme 7nci edisyonu startında yer alan ekibimiz bir kez daha harika bir takım çalışması sonucunda 6 sporcumuz ile podyumda yer almayı başardı.


111 km. lik uzun parkurda 18 yaşındaki sporcumuz Arda Tekirdağ genel klasmanda 2nciliği elde ederken, Umur Kara Master+40 kategoride şampiyonluğa ulaştı. Aynı kategoride Ozan Özlem'in 3ncü sırayı aldığı mücadelede Mutlu Erçevik'te +50 de 3ncü olarak podyum da yer alan diğer sporcumuz oldu. Ahmet Eren'in lastik patlatması sonucu geriye düştüğü yarışta Ayhan Oksak, Cenk Dağlıoğlu ve Onur Dağlıoğlu yarın içerisinde sergiledikleri taktiksel performanslarla takım çalışmasının güzel bir örneği sonucu takım arkadaşlarının galibiyetlerine önemli katkılar sundular.


63 km. kısa parkurda ise Yağız Öztürk elit erkekler, Pınar Kurtoğlu'da elit kadınlar kategorilerinde 2ncilik dereceleri ile takımımız adına büyük bir başarıya daha imza attılar.


Takımımızın direktörü Mutlu Erçevik yarış ile ilgili yaptığı açıklamada "Çeşme'nin muhteşem sahil şeridi boyunca harika bir rotada unutulmaz anları ile bir yarışı daha başarıyla geride bıraktık. Başarımızdaki en önemli faktörlerin başında takımımızın bir arada çalışması ve dayanışması yer alıyor.

Granfondo Çeşme, sporcuların dayanıklılıklarınını ve sürüş yeteneklerinin sınandığı sezon en önemli yarışlarından biri. Ancak bu yıl takımımızın tüm sporcuları sadece bireysel yeteneklerini sergilemekle kalmadı, aynı zamanda takım arkadaşlarıyla birlikte hareket etmeyi ve iletişim kurmayı da başardı. Bu, yarışın her anında etkili bir strateji geliştirmek için kritikti.

Granfondo Çeşme'de bu yıl elde ettiğimiz zafer, bizim için sadece bir bisiklet yarışının sonucu değil, aynı zamanda bir ekip çalışmasının ve birbirine olan güvenin de zaferiydi. "dedi.


40 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

©2022, ISS CYCLING TEAM 

bottom of page