top of page

Kuzey Kıbrıs Granfondo 2023 Podyumdayız!

Güncelleme tarihi: 29 May


Ozan Özlem birincilik kürsüsünde
Şampiyon Ozan Özlem!

26 Kasım Pazar günü düzenlenen Kuzey Kıbrıs Granfondo yarışında Ozan Özlem ile şampiyonluk, Mutlu Erçevik ile ikincilik elde ederek 2023 sezonunun son yarışını da podyum başarılarıyla taçlandırdık!


90 kilometrelik parkurda koşulan yarış zaman zaman hızı 45km/saate ulaşan rüzgarın etkisiyle bisikletçilere oldukça zorlu anlar yaşatırken rüzgarın da etkisiyle yarışın ilk kilometreleri ile birlikte pelotonda bölünmelere neden oldu. İlk tırmanış bölümünün geçilmesi ile birlikte önde oluşan 12 kişilik lider grup içerisinde yer alan sporcularımız ilerleyen kilometrelerde önde kalmayı başararak son metrelere kadar birincilik mücadelelerini sürdürdü. Son sprintte lider 6 kişilik grup içerisinde yer alan sporcularımızdan Ozan Özlem 40+ kategoride açık farkla birinciliğe ulaşırken genel klasmanda da 6. sırayı elde etti. Önde yer alan lider grup içerisinde sporcumuz Mutlu Erçevik ile aynı kategoride olan 3 sporcu olması hem genel klasman hem de 50+ kategori mücadelesinde büyük çekişmeye sahne oldu. Mutlu Erçevik final sprintinde genel klasmanda 4. sırayı alırken kategorisinde ise 2. oldu.


Genel Klasmanda birinciliği genç milli takım sporcularından Emre Kaplan alırken, takımımızın eski sporcularından Hamed Pashban Khajeh ikinci, Tacam Gökbörü de üçüncü sırayı elde etti.



Mutlu Erçevik
Mutlu Erçevik Podyum'da !

YARIŞIN SON METRELERİNDEN ANLAR



22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

©2022, ISS CYCLING TEAM 

bottom of page