top of page

Kırıkkale'de Yol ve Kriteryum da ikincilik!


Türkiye Bisiklet Federasyonu 2022 faaliyet programı doğrultusunda 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde Kırıkkale'de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası 7. Ayak Puanlı Yol Yarışlarında takımımızı Umur Kara ve Mutlu Erçevik temsil etti.


İlk gün düzenlenen 96 kilometrelik Yol yarışında Mutlu Erçevik 2 saat 46 dakika 57 saniyelik derecesi ile ikinciliği elde ederken, Umur Kara 4. oldu. İkinci gün düzenlenen 33 kilometrelik Kriteryum yarışın da da Mutlu Erçevik 52 dakika 47 saniyelik derecesi ile bir kez daha podyumun ikinci sırasında yer almayı başardı. Kriteryum'da 5. sırayı elde eden Umur Kara ise sezon başından bu yana gerçekleştirilen Puanlı Yol Yarışlarında Master kategorideki liderliğini sürdürdü.


Mutlu Erçevik yarış sonunda yaptığı değerlendirmede geçtiğimiz hafta İstanbul'daki 24 saat yarışının ardından Kırıkkale'de ki yarışın 2 Ekim 2022 tarihinde Varese'de yapılacak UCI Granfondo World Series yarışlarından biri olan Granfondo Tre Valli Varesine yarışı için iyi bir hazırlık niteliği taşıdığını ve İtalya'dan başarılı bir sonuçla dönmeyi arzuladığını belirtti.

27 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

©2022, ISS CYCLING TEAM 

bottom of page