top of page

Sezonun ilk startı Alanya Cup UCI 1.2


Takımımız 2023 sezonunda ilk startını 4 Mart 2023 Cumartesi günü Alanya'da gerçekleştirilen Alanya Cup UCI 1.2 yarışında aldı.


Onur Dağlıoğlu, Cenk Dağlıoğlu, Ayhan Oksak, Mehmet Gündüz, Emre Ural, Furkan Uysal, Sinan Kartal dan oluşan kadromuz ile yer aldığımız yarış Alanya - Gazipaşa arasındaki 140 km. lik parkurda gerçekleşti. 13 Takımdan 77 bisikletçinin yer aldığı yarışı China Glory Cycling Team den Smit Willem Jakobus 3. 16. 34 saniyelik derecesi ile kazanırken, 1 dakika gerisindeki takip grubunda yer alan sporcularımızdan Ayhan Oksak 34. ve zaman limitleri içinde tamamlayan 61 bisikletçi içinde Emre Ural 53. Onur Dağlıoğlu 55. sırada yer aldı.


Takımımızın sportif direktörü Mutlu Erçevik yarış ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi : "Geniş bir kadro ile yer aldığımız bu yarış genç sporcularımızın uluslararası tecrübe kazanmaları açısında önemli bir fırsattı.Öncesinde planladığımız kamp programımızın ilk günlerinde yaşanılan deprem felaketi nedeniyle her ne kadar programı devam ettirememiş ve doğal olarak iyi bir hazırlık süreci geçirememiş olmamıza rağmen özellikle genç sporcularımızın bu tarz üst düzey yarışlarda yer almalarını deneyim kazanmaları ve performans gelişimi açısında önemsiyoruz. Bu nedenle bu yarışta takım olarak yer almayı uygun gördük. Mevcut şartlarda tüm takımın çok iyi mücadele ettiğini düşünüyorum. Gelecek yarışlarda ortaya konan bu mücadelenin çok daha iyi sonuçlara da yansıyacağına inanıyorum. "

90 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

©2022, ISS CYCLING TEAM 

bottom of page