top of page

Çeşme'de ISS rüzgarı esti!


Sezonun en önemli Granfondo klasiklerinden biri olan Veloturk Granfondo Çeşme'den 5 kategoride 6 madalya ile döndük!


6 Kasım Pazar günü Çeşme'de düzenlenen 6. Veloturk Granfondo da Mutlu Erçevik, Ozan Özlem, Buse Özlem, Onur Dağlıoğlu, Cenk Dağlıoğlu, İsmail Demir, Muhammed Eyüp Karagöbek, Mehmet Gündüz, Furkan Uysal ve Sinan Kartal'dan oluşan takımımız, 10 kişilik kadrosu ile 107 kilometrelik uzun ve 62 kilometrelik kısa parkurlarda zirve mücadelesiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Uzun Parkur'da yarışın 50. kilometresinde oluşan 15 kişilik lider grup içerisinde takımımızdan Eyüp Karagöbek, Ozan Özlem, Onur Dağlıoğlu. Mehmet Gündüz, Furkan Uysal ve Mutlu Erçevik yer alarak rakiplerine sayıca üstünlük sağladılar. 55. kilometredeki inişte Mehmet Gündüz'ün kazaya karışarak yarış dışı kalması ve takımın kazaya karışan Mehmet Gündüz'e yardım için yavaşlayarak durması planları bir nebze olsa aksatsada 65. kilometreden sonra tekrar bir araya gelen bisikletçilerimiz iyi bir takım çalışması ile tekrar ön gruba dahil olmayı başardı.


Elit Erkeklerde Eyüp Karagöbek 3 saat 8 dakikalık derecesi ile 1. ligi elde ederken, Onur Dağlıoğlu 3 saat 14 dakikalık derecesi ile 3. oldu. Master +40 kategoride Ozan Özlem aynı zaman ile 2.liği elde ederken, +50 de yarışı yine aynı sürede tamamlayan Mutlu Erçevik Çeşme'de 5. kez kazanarak birincilik serilerine devam etti. Yarışı lider grup içinde götürürken kaza geçirerek yarış dışı kalan sporcumuz Mehmet Gündüz'ün yanı sıra Furkan Uysal ve Cenk Dağlıoğlu'da harika bir takım çalışması içerisinde yer alarak alınan başarılı sonuçlara katkı sunan diğer sporcularımız oldular.


62 kilometrelik kısa parkurda ise temsilcimiz Buse Özlem her geçen yarış performansını bir üst seviyeye taşımayı sürdürüyor. 35+ da 2 saat 11 dakika 53 saniyelik derecesi ile en yakın rakibinin 8 dakika önünde yarışı ilk sırada tamamlayan Buse Özlem de birinciliklerine bir yenisini daha eklemeyi başardı.


Kısa parkurda uzun zamandır start almayan iki sporcumuzdan İsmail Demir Elit Erkeklerde 2. olurken, Sinan Kartal da 4. lüğü elde ederek dikkat çekici sonuçlara imza attılar.





65 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page